vrijdag 30 augustus 2019

Bijzondere gebeurtenis en embryo's

Wij zijn getrouwd! ♡



Wij zijn de 17e getrouwd..zo ontzettend mooie bijzondere dag gehad.
Helaas door al het leuke plannen en regelen vooraf niet veel tijd gehad om te bloggen. 


Onze trouwambtenaar kwam met een super mooie verassing wat betreft onze enorme kinderwens.

Onze trouw ambtenaar (super leuk mens) vroeg of ze nog iets mocht zeggen over onze enorme kinderwens.. de zoektocht naar een draagmoeder en het feit dat ik zonder baarmoeder geboren ben.. Ja zeiden we.. dat vonden wij mooi. maar hoe we dat mooi konden verwoorden zonder dat het te sip werd en de nadruk daar op gelegd werd , wisten wij niet. Een wensballon misschien? Nee toch te overdreven voor ons. We hebben maar gezegd dat ze het kon benoemen op een mooie manier maar verder niets.

 Als verassing heeft ze toch zo iets bijzonders gedaan voor ons. Wij wisten nergens van af. De pianist mijn neef Jess die in het complot zat, begon met een mooi nummer en de ambtenaar had een symbolische steen. Een steen die rond al onze dierbare mensen die er bij waren is gegaan. Die ze even in hun handen mochten vast houden en mochten wensen dat onze droom uit mag gaan komen in de toekomst.
Een steen vol met positieve gedachten.
Een hele mooie waardevolle steen nu.

Wij gaan starten met het traject om onze embryo's te laten invriezen!

De steen gaat natuurlijk met ons mee als we gaan starten in het ziekenhuis voor het traject om onze embryo's te laten invriezen.

Want ja, wij hebben nog meer mooi nieuws.. Mijn eierstokken functioneren gelukkig prima! 

Wij kunnen starten met het traject om onze embryo's in te laten vriezen.

Ik moest bijna huilen bij het horen van deze woorden. Ik was enorm opgelucht dat ik dit wel samen met mijn man kan doen. Dat mijn lichaam met dit stukje nog wel naar behoren werkt. Het voelt zo fijn.

Wij gaan dit samen aan en hopen op een paar hele mooie embryo's die ooit gedragen kunnen worden door onze nog zo gewenste draagmoeder.

Wij blijven met goede hoop vooruit gaan.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten